Aprilskämt 2022 svt

Färre aprilskämt – men vi har hittat några – SVT Nyheter

Färre aprilskämt – men vi har hittat några | SVT Nyheter

April april din dumma sill, jag kan lura dig vart jag vill! Det är något som de flesta tvingats höra i dag på den erkända skämtdagen.

April april din dumma sill, jag kan lura dig vart jag vill! Det är något som de flesta tvingats höra i dag på den erkända skämtdagen. Antalet som skämtar har minskat, men vi har samlat ihop några av dagens skämt och pratat med Jönköpingsbor.

Lilla Aktuellt – 1 april-skämt från nyhetsvärlden | SVT Barn

Klipp från 2022. Lilla Aktuellts årskrönika: Quizet · Quizet 2022: Kriget i Ukraina · Quizet 2022: Sport · Quizet 2022: Valet · Quizet 2022: Sociala medier.

Här hittar du nyheter från Sverige och världen! Kontakta oss på lillaaktuellt@svt.se.Lilla Aktuellt publicerar klipp och sändningar måndag-torsdag.Li…

Här är fem klassiska aprilskämt ur SVT:s arkiv – SVT Nyheter

Här är fem klassiska aprilskämt ur SVT:s arkiv | SVT Nyheter

Det var den 1 april 1962 som SVT fick halva Sverige att springa till garderoben för att hämta en nylonstrumpa att dra över tv:n för att få …

Det var den 1 april 1962 som SVT fick halva Sverige att springa till garderoben för att hämta en nylonstrumpa att dra över tv:n för att få färg-tv. Sedan dess har SVT, den första dagen i april, levererat nyheter som har varit för bra för att vara sanna. Här är fem klassiska aprilskämt från SVT.

här är de västsvenska aprilskämten | SVT Nyheter

Nudistpool och våffelkorvstaty – här är de västsvenska aprilskämten | SVT Nyheter

Så skojades det i Västsverige under första april. Vi har listat några av aprilskämten i Västra Götaland. Här är skämten – blev du lurad?

Båt i rymden, nudistpool och våffelkorvstaty. Så skojades det i Västsverige under första april. Vi har listat några av aprilskämten i Västra Götaland.

Kyrkan i Örebros aprilskämt: Svampen blir till Kalken

Kyrkan i Örebros aprilskämt: Svampen blir till Kalken | SVT Nyheter

Foto: Jonas Fiskaare/SVT. Kyrkan i Örebros aprilskämt: Svampen blir till Kalken. Uppdaterad 3 april 2022 Publicerad 1 april 2022. Blev du lurad i dag?

Blev du lurad i dag? Kanske var det av Svenska kyrkan i Örebro som i sina sociala medier gick ut med aprilskämtet om att Svampen ska bli en kyrka. Vad den ska heta?– Kalken så klart, då Svampen påminner väldigt mycket om en nattvardskalk, säger församlingsherden Johan Svedberg.

Här är årets aprilskämt – SVT Nyheter

Här är årets aprilskämt | SVT Nyheter

1 apr. 2016 — Artisten Lena Philipsson blir ny landshövding i Jönköpings län – och kronprinsessparet döper om prins Oscar till Kent.

Artisten Lena Philipsson blir ny landshövding i Jönköpings län – och kronprinsessparet döper om prins Oscar till Kent.

Lilla Aktuellt – 1 april-skämt från nyhetsvärlden | SVT Play

Aprilskämt | SVT Play

De bästa aprilskämten ur tv-historien. Lägg till i Min lista. Kategorier. Humor · Historia · Öppet arkiv · Humor – Öppet arkiv · Nutidshistoria · Kultur …

De bästa aprilskämten ur tv-historien.

Keywords: aprilskämt 2022 svt, svt aprilskämt 2022, aprilskämt svt 2022